HYRI HOCKEY RY

HYRI Hockey ry on vuonna 2020 perustettu seura, jonka jäsenseuroja ovat Hyvinkään Jää-Ahmat ry sekä Kiekko-Nikkarit ry. HYRI Hockey ry hallinnoi sarjapaikkoja, edustusoikeuksia sekä urheilutoimintaa U15 – U22 ikäluokissa. Kaikki HYRI joukkueissa pelaavat ovat molempien jäsenseurojen jäseniä ja jokaista HYRI joukkuetta hallinnoidaan aina jommankumman jäsenseuran toimesta.

HYRI Hockey ry:n tarkoituksena on luoda yhteistoimintasuhde, jolla vahvistetaan seurojen välistä yhteistyötä kilpakiekko- ikäluokissa ja määritellään, miten kilpakiekkoa tulevaisuudessa toteutetaan tällä alueella. Tavoitteena on aikaansaada varteenotettava vaihtoehto siirtymiselle ylä-aste/ lukio vaiheessa pelaamaan toiselle paikkakunnalle.

HYRI Hockey ry:n tavoitteena on kehittää yhteistyössä alueellista junioritoimintaa sekä uudistaa seuratoimintaa, jotta paikallisesti pystytään turvaamaan seuraorganisaatioiden toiminta myös tulevaisuudessa. HYRI Hockey mahdollistaa seurojen kesken ”pelaajapolun”, joka mahdollistaa löytämään kullekin pelaajalle kaikissa pelaajauran vaiheissa riittävän haastavan pelitason. HYRI Hockey pyrkii toiminnallaan myös pienentämään pelaajapoistumaa ”Drop Out” ja tarjoamaan mahdollisuuden elinikäiseen harrastamiseen.