Andrejs ”Arska” Kostjukovs on HYRI U18 vastuuvalmentaja kaudella 2022-2023!

26.1.2022

HYRI Hockey ry:llä on ilo ja kunnia käynnistää kauden 2022–2023 vastuuvalmentajien julkistaminen. Tulevan kauden vastuuvalmentajia julkaistaan tulevien viikkojen aikana, ja nyt on aika käynnistää julkaisut tulevan kauden HYRI U18 joukkueen vastuuvalmentajasta.

HYRI U18 Joukkueen vastuuvalmentajana kaudella 22-23 toimii Andrejs Kostjukovs! Arska on pitkän linjan HYRI valmentaja, sekä Nikkarilegenda. Kuluvalla kaudella Arska on valmentanut HYRI U16 joukkuetta, jonka tulokset ja pelaajien kehitys kauden aikana on ollut huimaa!

Arska kommentoi jatkosopimustaan seuraavasti:  

”Vaikka tällä hetkellä ajatukset ja keskittyminen ovat täysin tämän kauden peleissä ja harjoituksissa, olen erittäin iloinen, että yhteistyö ja päivittäinen valmennustyö seuran kanssa jatkuu myös tulevalla kaudella! ”

Myös HYRI Hockey ry:n Valmennuspäällikkö Harri Kuukasjärvi on hyvin iloinen jatkosopimuksesta:

”Olen erittäin tyytyväinen, että Arska halusi jatkaa valmentamista seurassa ja U18 joukkueessa tulevalla kaudella. Arska on tehnyt seurassa valmentajana erinomaista ja menestyksekästä työtä pelaajien kehittämisen eteen jo usean kauden ajan. On aivan mahtavaa, että pääsemme nauttimaan tästä laadukkaasta ja intohimoisesta työstä myös jatkossa! ”

Kaudella 2022-2023 HYRI U18 joukkueen tavoitteena on kuluvan kauden tapaan pelata uskottavaa ja menestyksekästä kiekkoa U18 Mestiksessä, sekä jatkaa laadukasta pelaajien kehittämisen eteen tehtävää valmennustyötä!

Joukkueen valinnoista sekä kevään ohjelmasta tiedotetaan lisää myöhemmin!