HYRI A-C vastuuvalmentajat 2019-2020

28.2.2019

Ville Kuparinen

HYRI A, B-, C ja C Team- vastuuvalmentajat kaudelle 2019-2020 on nimetty.

 

 

HYRI A vastuuvalmentajana toimii Ville Kuparinen. Ville on 'riksulaisen' kiekkokoulun kasvatti ja pelannut maalivahdin paikalla Nikkareiden pelaajapolun läpi aina miesten II-divisioonatasolle saakka. Pelaajauran jälkeen on toiminut neljänä kautena Peltosaaren Nikkareiden valmentajana. II-divisioonan mestaruuden on onnistunut voittamaan sekä pelaajana että valmentajana. Valmentajakokemusta löytyy myös HPK:n junioreista vastuuvalmentajana sekä HIFK:n ja KJT:n junioreista maalivahtivalmentajana.

 

HYRI B vastuuvalmentajaksi on nimetty Jussi Sillanpää. Jussilla on pelaajataustaa junioritasolla aina Nuorten SM-liigaan asti HPK:n riveissä, jonka jälkeen kauden verran miesten Suomi-sarjaa Hyvinkään Jää-Ahmoissa ja usean vuoden ajan II-divisioonassa eri joukkueissa. Viimeiset kaksi kautta Jussi on valmentanut HYRI B-joukkuetta apuvalmentajan roolissa.

 

HYRI C vastuuvalmentaja on Andreis Kostjukovs. Andrei jatkaa 'nollanelosten' kanssa C-kauteen. Nikkarilegenda on ehtinyt valmentaa menestyksekkäästi eri ikäryhmiä jo usean vuoden ajan Nikkari-/HYRI-joukkueissa.

 

HYRI C Team vastuuvalmentajana toimii Ari Torikka. Pelaajataustaa Arilla löytyy A junioreihin saakka Jää-Ahmoissa, jonka jälkeen miehissä III-divisioonatasolla. Pitkän linjan seuratyöskentelijä toimii nykyisin myös Jää-Ahmojen puheenjohtajana.

 

 

Muista valmentajavalinnoista tiedotetaan vielä myöhemmin.