HYRI Hockey ry tiivistää Hyvinkään Jää-Ahmat ry:n ja Kiekko-Nikkarit ry:n yhteistyötä entisestään

11.6.2020

Hyvinkään Jää-Ahmat ry sekä Kiekko-Nikkarit ry ovat perustaneet HYRI Hockey rekisteröidyn yhdistyksen. HYRI Hockey ry:n jäseninä toimivat Hyvinkään Jää-Ahmat ry sekä Kiekko-Nikkarit ry. HYRI Hockey ry hallinnoi sarjapaikkoja, edustusoikeuksia sekä urheilutoimintaa U15 – U22 ikäluokissa. HYRI Hockey ry:n sekä sen jäsenseurojen toiminnassa on yhteensä yli 1000 lisenssipelaajaa.

Sekä Jää-Ahmat että Kiekko-Nikkarit jatkavat toimintaansa paikallisesti vahvoina toimijoina osana pelaajapolkua ja tarjoavat myös jatkossa paikallista harrastus- ja kilpakiekkoa osana pelaajapolkua.

HYRI Hockey ry yhdessä jäsenseurojen kanssa tarjoaa Hyvinkää-Riihimäki alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa sekä kilpakiekon että harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään saakka.

HYRI Hockey ry:n tavoitteena on kehittää yhteistyössä alueellista junioritoimintaa sekä uudistaa seuratoimintaa, jotta paikallisesti pystytään turvaamaan seuraorganisaatioiden toiminta myös tulevaisuudessa. HYRI Hockey mahdollistaa seurojen kesken ”pelaajapolun”, joka mahdollistaa löytämään kullekin pelaajalle kaikissa pelaajauran vaiheissa riittävän haastavan pelitason. HYRI Hockey pyrkii toiminnallaan myös pienentämään pelaajapoistumaa (”Drop Out”) ja tarjoamaan mahdollisuuden elinikäiseen harrastamiseen.

 

Lisätietoja:

HYRI Hockey ry, Puheenjohtaja Mika Marttila, sähköposti: puheenjohtaja@hyri.fi

Kiekko-Nikkarit ry, Toiminnanjohtaja Antti Laaksonen, sähköposti: toiminnanjohtaja@kiekko-nikkarit.fi