Hyvää ja rauhallista joulua kaikille meille!

22.12.2021

Hei kaikki Hyriläiset!

On valitettavaa, että tällä hetkellä väkevin vastustajamme on kirottu Korona, jolle kukaan meistä ei mahda mitään, mutta sitä vastaan on taisteltu ja taistellaan!

Kaikesta Korona kurjuudesta huolimatta on myös ollut ilo huomata, kuinka alueemme ”omat kasvatit” ovat palanneet pelaamaan moneen Hyri joukkueeseen. Jokainen Hyvinkää-Riihimäki sekä ympäryskunnan pelaaja on Hyrille erittäin tärkeä! Pelaa sitten missä Hyri joukkueessa tahansa. Kaikkia tarvitaan ja kaikille pyritään mahdollistamaan harrastaminen mahdollisimman monella tasolla.

Kausi 2021-2022 aloitettiin heinä-elokuun vaihteessa, joka on otettu ilolla vastaan vastoinkäymisistä huolimatta ja koko Hyri yhteisö on ottanut erittäin isoja askeleita eteenpäin niin menestyksen kuin yhteisöllisyydenkin näkökulmasta.

Seitsemän vuoden pitkäjänteinen työ alkaa tuottamaan jo nyt tulosta ja menestyksellisiä tuloksia voimme seurata nyt ja tulevaisuudessa. Näin uskon, koska Hyri yhteisössä työskentelee monta palkattua alan ammattilaista sekä lähes talkoohengellä toimivia toimihenkilöitä, jotka ilta toisensa jälkeen jaksavat ja jaksavat ja jaksavat ja taas jaksavat tehdä lajin parissa lukemattomia tunteja kaudessa lastemme ja nuortemme hyväksi! ISO KIITOS TEILLE KAIKILLE JO TÄSSÄ VAIHEESSA KAUTTA!

Vaikka kausi on vielä kesken, on katseita käännetty jo tulevaan ja valmistelut kauden 2022-2023 osalta hyvässä vauhdissa. Hyri joukkueiden menestyminen kuluvalla kaudella omissa sarjoissaan luo myös mahdollisuuksia hakea parempia sarjatasoja tulevalle kaudelle. Tulemme hakemaan kaudelle 2022-2023 U16 SM karsinta paikkaa sekä U18 ja U20 Mestis karsinta paikkaa.

Hyvistä sekä hienoista hetkistä huolimatta meidän on aika hengähtää ja pitää pieni tauko kesken kauden. Vetää hetki happea ja rauhoittua, sillä kohta mennään taas ja kovaa. :)

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille meille!

Terveisin

Mika ”Osku” Marttila

Hyri Hockey ry

Puheenjohtaja