Tule valmentajaksi

HAEMME VALMENTAJIA HYRI-JOUKKUEISIIN

 

Suomalaisen jääkiekon menestys viime vuosina, erityisesti nuorten ikäluokissa on perustunut lahjakkaiden pelaajien lisäksi hyvään valmennukseen. Suomen jääkiekkoliitto on kaikista lajiliitoista eniten panostanut valmennuksen kehittämiseen, erityisesti seuroissa ja tulokset ovat jo nyt nähtävillä. Liitto on johdonmukaisesti panostanut valmennuksen laatuun, jossa yksi tärkeimmistä asioista on yksilön kehittäminen. Hyväksi valmentajaksi tullaan kokemuksen ja kouluttautumisen kautta. Haluatko sinä liittyä mukaan menestyvään joukkoon. Valmennus voi olla harrastus tai jopa ammatti.

 

 

HYRI on Hyvinkään Jää-Ahmojen ja Riihimäen Kiekko-Nikkareiden yhteisten pelijoukkueiden käyttämä pelinimi. Joukkueet toimivat Hyvinkään ja Riihimäen jäähalleilla.
 
Haemme vahvistuksia valmennustiimeihimme (A-C2 ikäluokkiin) kaudelle 2019-20. Uusia ja innokkaita valmentajia otetaan toimintaan mukaan. Valmentajillamme on mahdollisuus Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin valmentajakoulutuksiin seurayhteisön koulutusten lisäksi.
 
Mikäli olet innostunut kehittämään itseäsi sekä nuoria pelaajia, ole yhteydessä Nikkareiden ja/tai Ahmojen valmennuspäällikköön.
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan HYRI-toimintaan!

 

 

 

 

Tuukka Räihä                                                             Tero Berg

Valmennuspäällikkö                                                 Valmennuspäällikkö

Kiekko-Nikkarit ry                                                       Hyvinkään Jää-Ahmat ry

tuukka.raiha@kiekko-nikkarit.fi                               tero.berg@ahmat.eu

045 878 3544                                                             050 592 2596