Tule valmentajaksi

HAEMME VALMENTAJIA HYRI-JOUKKUEISIIN

 

Suomalaisen jääkiekon menestys viime vuosina, erityisesti nuorten ikäluokissa on perustunut lahjakkaiden pelaajien lisäksi hyvään valmennukseen. Suomen jääkiekkoliitto on kaikista lajiliitoista eniten panostanut valmennuksen kehittämiseen, erityisesti seuroissa ja tulokset ovat jo nyt nähtävillä. Liitto on johdonmukaisesti panostanut valmennuksen laatuun, jossa yksi tärkeimmistä asioista on yksilön kehittäminen. Hyväksi valmentajaksi tullaan kokemuksen ja kouluttautumisen kautta. Haluatko sinä liittyä mukaan menestyvään joukkoon. Valmennus voi olla harrastus tai jopa ammatti.

 

 

HYRI on Hyvinkään Jää-Ahmojen ja Riihimäen Kiekko-Nikkareiden yhteisten pelijoukkueiden käyttämä pelinimi. Joukkueet toimivat Hyvinkään ja Riihimäen jäähalleilla.
 
Haemme vahvistuksia valmennustiimeihimme (U20-U15 ikäluokkiin) kaudelle 2020-21. Uusia ja innokkaita valmentajia otetaan toimintaan mukaan. Valmentajillamme on mahdollisuus Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin valmentajakoulutuksiin seurayhteisön koulutusten lisäksi.
 
Mikäli olet innostunut kehittämään itseäsi sekä nuoria pelaajia, ole yhteydessä Nikkareiden ja/tai Ahmojen valmennuspäällikköön.
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan HYRI-toimintaan!

 

 

 

 

Harri Kuukasjärvi                                                     Tero Berg

Valmennuspäällikkö                                                 Valmennuspäällikkö

Kiekko-Nikkarit ry                                                     Hyvinkään Jää-Ahmat ry

harri.kuukasjarvi@kiekko-nikkarit.fi                          tero.berg@ahmat.eu

050 406 6586                                                           050 592 2596